Onderhoud

Alles heeft onderhoud nodig. Ook alle voermengwagen, ongeacht het merk en type. Een manier van onderhouden kan natuurlijk zijn dat u wacht tot iets kapot gaat en het dan laten repareren. De vraag is of dat altijd verstandig is.
Kapot laten lopen kan dure reparaties opleveren die te voorkomen waren geweest door tijdig onderhoud in de vorm van bijvoorbeeld olie verversen, filters vernieuwen of stofafdichtingen vernieuwen. En botte messen niet vervangen kan goedkoop lijken maar leidt wel tot hogere energiekosten. En wat kost het als u niet meer op tijd kunt voeren door een stilstaande machine? In de praktijk is een balans tussen preventief en correctief onderhoud meestal de beste oplossing.

Wij bieden u geen dure onderhoudscontracten maar een aanpak geboren uit onze jarenlange praktijk. Als u wilt meedoen nemen wij u op in ons preventief onderhoudsysteem. Wij proberen, als de tijd voor onderhoud is gekomen, het werk bij een aantal klanten in dezelfde regio te combineren waarbij de reiskosten over de betrokkenen worden verdeeld. Als wij u bellen kunt u alsnog besluiten of u op dat moment mee wilt doen.

b_250_175_2734_00_images_stories_voermengwagens_onderhoud1.png b_250_175_2734_00_images_stories_voermengwagens_onderhoud2.png b_250_175_2734_00_images_stories_voermengwagens_onderhoud-mes.png

Het onderhoud wordt gedaan vanuit een vrachtauto met volledig ingerichte werkplaats inclusief eigen stroomvoorziening.