Valtra tractoren

Haal meer uit uw tractor - meer comfort, meer productiviteit

Valtra is de pionier bij het ontwikkelen van tractoren.

Veel kenmerken die zijn geïntroduceerd door Volvo BM en Valmet zijn standaard in de industrie geworden. De veiligheidscabine, ergonomie, turbo motoren en een gesynchroniseerde versnellingsbak zijn slechts een paar voorbeelden. Er zijn nog steeds een paar unieke kenmerken die je alleen op een Valtra kunt krijgen. Veel unieke kenmerken zijn alleen bij Valtra te verkrijgen. U bepaalt zelf hoe uw tractor eruit komt te zien.
 

Scandinavische know-how

Onze hoog gelegen positie op het noordelijk halfrond heeft Valtra tot de meest betrouwbare en meest innovatieve trekkerfabrikant gemaakt.

Jaren zwaar werk op het veld, op boerderijen, in bossen en een innovatieve R & D hebben Valtra tot een robuuste en wendbare trekker gemaakt. We kennen zowel regen als zonneschijn. We worden op onze thuisbasis in Finland en daarbuiten over de hele wereld geconfronteerd met extreme hitte en-of de koude noordpool. Onze ervaringen maken ons niet alleen betrouwbaar - ze leren ons helemaal aan te passen aan het veranderende gezicht van de landbouw en het loonwerk. Of het nu gaat om zuivel- of bosbouw of suikerriet. Wij pakken de uitdaging aan en ontwikkelen robuuste en betrouwbare oplossingen die aan alle behoeftes voldoen.

Het is onze missie bij Valtra om tractoren te ontwikkelen en mogelijkheden en diensten aan te bieden die uw dagelijks werk gemakkelijker maken. Iedere Valtra wordt gebouwd naar de individuele wensen van de klant en wordt in de eigen fabriek in Suolahti, hartje Finland, vervaardigd. Wij voorzien u van tools en ondersteuning die u vraagt om uw bedrijf optimaal te runnen, zoals u dat wilt.