Nieuwsberichten

Valtra G serie

Valtra G serie

Valtra G serie

GENIALE EENVOUD


Beleef de nieuwe generatie van Valtra
Wat de taak ook is, de G-serie biedt een complete, multifunctionele oplossing voor uw dagelijkse behoeften. Het heeft een geavanceerde hefinrichting en effectieve werkhydraulica. Het HiTech-model biedt een open center hydrauliek, terwijl Active en Versu een gesloten center / load sensing systeem bieden. Hoge pompcapaciteiten (100/110 l / min) garanderen snelheid, gebruiksgemak en complete werktuigcontrole.

De G-serie is de perfecte tractor voor voorladerwerk dankzij het totale glasoppervlak van 5,7 m2, waardoor u een geweldig zicht in alle richtingen heeft. De nieuwe Powershift met 6 versnellingen biedt de bestuurder betere mogelijkheden voor werksnelheid.

 

VALTRA G-SERIE TRACTOR: DE FINSE ALLROUNDER

Bij Valtra is onze belangrijkste focus om onze klanten te kennen, hun behoeften te begrijpen en hen de beste tractorervaring te bieden. 

De G-serie is het nieuwste antwoord op de eisen van onze klanten aan tractoren en hun kenmerken. Het is de kleine krachtpatser en compacte allrounder-tractor waarmee u  rustig achterover kunt leunen en kunt genieten terwijl u de klus comfortabel kunt klaren.